Полезно

Колко багаж може да се пренася - ръчен и в багажник?

Със закупения билет се превозват два куфара с максимални размери 100/60/30, както и ръчен багаж с МАЛКИ размери в купето. Всеки допълнителен багаж се заплаща по определена тарифа и при наличие на капацитетни възможности в автобуса.

На колко време се почива и времетраене на почивка/пътуване?

Пътуването трае около 18 часа. Почивките са през около 3 часа на определени за това места по пътя - бензиностанции с ресторанти, места за почивки.

Колко време преди отпътуването на автобуса е необходимо явяване на автогарата?

Пътуващият е длъжен да се яви 45мин. преди часа на отпътуване на автобуса, в противен случай може да бъде счетен за отсъстващ и мястото да бъде предоставено на друг.

Условия за преминаване на граници, нужни документи при пътуването? 

В рамките на Европейския съюз се изисква само лична карта. През Република Сърбия също е необходима само лична карта. Деца под 18 годишна възраст, пътуващи с единия родител или сами е необходимо да представят на българската граница оригинал и копие от нотариално заверена декларация от единия/двамата родители на български език, декларираща съгласието им да пътуват сами или с единия родител. Фирмата не носи отговорност за паспортни и митнически неуредици от страна на пътуващия.

Застраховка към билета? 

Билетът е застраховка по време на пътуването. По желание всеки пътник може да си сключи Медицинска застраховка за престоя си в чужбина.

Предлагат ли се напитки, храна, видео, WIFI в автобусите?

В автобуса се предлагат безалкохолни напитки, кафе, чай и бира. Разполага с работеща тоалетна, видео.
Wi -Fi за територията на България, страните членки на Европейския съюз и Сърбия.